Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Общи условия

Уеб сайта „Dietata.com”

и всички останали URL адреси и уеб сайтове администрирани от Dietata и нейните афилиейти и партньори, включително всички налични на тях услуги предлагани от Dietata и нейните афилиейти и партньори на Вас, потребителя, са уредени в условията за ползване изброени по-долу (“Общи условия”). Думите “Вас“ и  „потребител“ се отнасят до всички физически или юридически лица, които използват уебсайта.

Чрез Вашите действия на регистриране, използване на услугите на уебсайта, включително и използване без регистрация на информацията достъпна на уебсайта Dietata.com Вие се съгласявате с „Общите условия“.

Промени в „Общите условия“

Ние можем от време на време да променяме условията, като в долната част на заглавната страница на Dietata.com винаги има връзка към актуалните „Общи условия“. Ако продължите да ползвате уеб сайта след извършена от нас промяна, това удостоверява че сте съгласни с промените. Ако не сте съгласни с актуалните „Общи условия“, или някоя по-нова версия, не използвайте уеб сайта.

Право на ползване
За да използвате уеб сайта Вие трябва да имате навършени 18 години или легалната за Вашата държава възраст, на която имате право да сключвате самостоятелно договори, в случай че тази възраст е повече от 18 години за Вашата държава. На лица които са под 18 години или под легалната възраст, която позволява самостоятелно сключване на договор (“Непълнолетни”) е забранено да ползват уебсайта. Ако Вие сте непълнолетен/а, моля не се регистрирайте на Уеб сайта и не изпращайте никаква информация за Вас на нас, включително Вашето име, адрес, телефонен номер, или е-майл. В случай че ние разберем за получена информация от непълнолетни, ще я изтрием във възможно най-кратки срокове. Ако Вие имате данни за, информация намираща се или подадена на уебсайта от непълнолетни моля свържете се с нас на е-майл support@dietata.com. Вие отговаряте, че представената от Вас информация (включително възраст) въведена в сайта е точна и пълна.

Уеб сайта не може да се използва от хора, които имат здравословни или хранителни проблеми. Вижте “Предпазните мерки,” отдолу. Сайта не бива да се използва от хора, които имат неблагоприятно здравословно състояние или хора, които имат проблем със спазването на хранителни режими и хора на които дадена диета може да навреди.

Агенции, фирми или организации
Вие декларирате, че използвате уеб сайта по предназначение. Ако се регистрирате или използвате уебсайта от името на фирма или организация, декларирате че разполагате с необходимите права дадени Ви от Вашия работодател да го обвържете с упоменатите „Общи условия“. Ако използвате уебсайта от името на компания, и печелите пари благодарение на това, Вие се задължавате да ни уведомите.

Предпазни мерки
Съдържанието намиращо се на уебсайта е само с информационен характер и не е предназначено да замени контакта Ви с Вашия лекар или друго медицинско лице. Ние не сме лицензирани за предоставяне на медицински грижи и нямаме необходимото образование за определяне на диагнози, анализиране, или лечение на медицински проблеми от какъвто и да било вид, и  неможем да предвидим ефекта от дадена диета върху човек с проблемно здравословно състояние. Вие се задължавате винаги да се консултирате с лекар преди започване на диета, фитнес програма, промяна във Вашата диета или ако имате някакви въпроси отнасящи се до Вашето здравословно състояние. Не подценявайте професионалния медицински съвет и не отлагайте търсенето на такъв, заради информация която сте прочели на уебсайта. Dietata.com изисква от Вас да се консултирате с лекар, преди да започнете индивидуална диета и/или тренировъчна програма и/или диета, която сте получили в следствие на информацията достъпна на уебсайта. Не всички хранителни режими и тренировки на уеб сайта са подходящи за всеки индивид. Трябва да разберете че когато се включите в тренировъчна програма или спазвате индивидуална или друга диета, съществува риск от физическа контузия, влошаване на здравословното състояние и/или смърт. Ако мислите че имате спешен медицински проблем, обадете се на Вашия лекар или на телефон 112 незабавно. Ако чувствате дискомфорт, болка или други проблеми, веднага спрете диетата, която спазвате и/или тренировъчната програма. Сайта не бива да се използва от хора, които имат здравословни и/или хранителни проблеми. С използването на сайта Вие удостоверявате, че сте получили одобрението на Вашия лекар, за да се включите в програмите за отслабване чрез индивидуална диета, тренировки, и упражнения намиращи се на сайта.

Ние не носим отговорност за каквито и да било здравословни проблеми, които можете да получите в следствие на използването на диета, тренировъчна програма, или организирани събития, за които сте разбрали посредством уебсайта. Ако започнете да спазвате индивидуална диета или се включите в тренировъчна програма предоставена ви от уебсайта, Вие се съгласявате, че правите това на свой собствен риск и по Ваша воля спазвате диетата и/или тренировъчната програма.

Съдържанието на Уебсайта
Ние се стараем да поддържаме уебсайта с полезна информация, но не можем да гарантираме, подкрепяме или да сме отговорни за информация, предлагана услуга или препоръка налична или предоставена Ви посредством уебсайта. Ние не носим отговорност за точността, надежността, резултатите, и правилното използване на информация получена посредством уебсайта. Използването на информация предоставена от служители на Dietata, и други хора свързани със сайта (сътрудници) или посетители е изцяло на Ваш риск.

Съдържание създадено от потребителите
С качването на съдържание на уебсайта генерирано от Вас, вие предоставяте на  Dietata.com вечно, неотменим, включително по целия свят, лиценз за безвъзмездно право, с правото за преотстъпване на лиценза, да разпространява, продава, изпълнява и показва публично, дигитално, да променя, да създава производно съдържание, и да се използва с комерсиална цел всеки текст, видео, снимка, други данни и информация, която сте предоставили посредством уебсайта („Съдържание създадено от потребителите“) във всички съществуващи медии или създадени в последствие, включително уебсайтове, медии в аудио формат (радиа), печатни издания. „Съдържание създадено от потребителите“ включва, но не се ограничава до съдържание споделено в коментари, форум („Приятелска зона“), публикации, страници, личен блог, успешни истории, рецепти за готвене и всякакъв вид публикации от Ваша страна. С настоящите „Общи условия“ Вие се отказвате от всички права (легални, морални) върху публикуваното съдържание, които да пречат на Dietata да използва „Съдържание създадено от потребителите“ или да задължава Dietata да иска разрешение от Вас за използването му. Вие се съгласявате да нямате никакви претенции и да не предявявате искове, базирани на закононарушение, договор, или друга правна форма, срещу Dietata или под лицензирани фирми свързани с Dietata за използването на „Съдържание създадено от потребителите“, което е дефинирано по-горе и с настоящите „Общи условия“ Вие освобождавате Dietata и нейните под лицензирани фирми от каквито и да било претенции или искове от Ваша страна. Вие декларирате че съдържанието създадено от Вас:
– Не е в нарушение с авторските права на трета страна, патент, запазена марка, търговска тайна или други права на интелектуалната собственост;
– Не в нарушение на нито един закон, устав, наредба или подзаконов нормативен акт;
– Не е нецензурно или съдържащо порнография;
– Не съдържа никакви вируси, злонамерен софтуер или друг програмен код, който има за цел да причини вреда, да шпионира и/или да събира информация;
– Не нарушава правата на трети лица свързани с публичността и правото на неприкосновеността на личния живот;
– Не е клеветническо, незаконно, заплашително или с цел тормоз,  не е във вреда на непълнолетни, или по какъвто и да било начин обидно и неподходящо.

Вие носите отговорност за спазването на всички закони и „Общи условия“ свързани със съдържанието създадено от Вас.

Регистрации и пароли
Вие сте отговорни за опазването на конфиденциалността относно Вашата парола и потребителско име, както и всяка друга информация свързана с профила Ви. Вие сте отговорни за използването на Вашия акаунт, независимо дали сте или не сте оторизирали употребата му на трети лица. Вие се съгласявате незабавно да ни уведомите, ако забележите неоторизирано ползване на Вашите данни за вход (потребителско име, парола, е-майл). Вие се съгласявате Dietata да използва информацията предоставена от Вас (име, е-майл, телефонен номер при потребителите заплатили онлайн диета) с цел да се свържем с Вас, за дейности свързани с уебсайта и услуги предлагани от фирмата. Dietata има право да използва Вашите данни с цел – е-майл маркетинг, известия посредством sms и телефонни обаждания, както и всякакъв друг вид рекламна дейност свързана с продукти и услуги предлагани от Dietata. Dietata не носи никаква отговорност свързана с предоставянето от Ваша страна на информация относно Вашия профил на трети лица.

Вие декларирате, че информацията, която сте предоставили във Вашия профил е точна и пълна, и сте съгласни да обновявате вашия профил, когато е необходимо, включително да предоставите на Dietata  ваш актуален е-майл адрес, за да може да получавате актуална информация на него от Dietata.

Последна промяна 01 Юли 2014г.

Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta