Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Лунна диета 2010

Лунна диета
Ако нямате време за цялостен хранителен режим, ние Ви предлагаме популярната „лунна диета„. Диетата се спазва според дните на лунния календар. Ограниченията в храненето са само в дните на новолуние и пълнолуние. Затова се спазва лесно, а в края на месеца неусетно сте свалили 2 килограма!
На пълнолуние пийте повече течности – мляко, вода. Избягвайте сладките, солените напитки и концентратите. Поемайте колкото се може по-малко храна.
Два дни преди новолуние намалете количеството храна,което поемате.На новолуние е добре да се гладува. Да се пие мляко, билков чай и вода, но без концентриран алкохол и подсладени напитки. Течната диета подобрява обмяната на веществата.
При растяща луна трябва да се провеждат оздравителни процедури и задължително да се пият витамини, защото се усвояват напълно. През тези дни прагът на болката е по-висок и може да се подложите на хирургически интервенции.
[table id=1 /]

При намаляваща луна започва естествено прочистване на организма.Това е време за козметично почистване и оздравително пречистване за изхвърляне на вредните токсини от организма.

Оценка
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta