Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

10 съвета за бързо отслабване

ДиетиОтслабването е предизвикателство, особено ако имате повече излишни килограми. Много трудно е да се избере диета при толкова много различни диети с противоречиви коментари, трудно е да се избегнат хапчета, които може да ни навредят при голямото разнообразие, което ни предоставя тази индустрия. Откъде да знаем какво работи и какво не 🙄 ? На този въпрос трудно някои може да ви отговори. Всеки сам преценява ние просто ще се постараем да ви запознаем с някои по-прости правила за отслабване, а при избора на сериозна диета вие трябва да си прецените. С каква диета може да се съобразите и коя няма да ви отегчава.
Даваме ви 10 съвета за бързо отслабване, които са общи и работят при повечето хора:

  • Пийте 8-10 чаши вода дневно – това помага тялото да изхвърли различни примеси и мазнини. Може и да замените няколко чаши вода за зелен или билков чай.
  • Разделете си храненията през деня на 5 или 6 по-малки порции – това ще допринесе за ускоряване на метаболизма и няма да се чувствате гладни между храненията.
  • Увеличете плодовете и зеленчуците – те са пълни с витамини.
  • Намалете приема на мазнини – опитайте да приемате не повече от 20 грама на ден.
  • Упражнявайте се в продължение на 30 минути дневно, поразходете се или си поиграйте с децата. Просто се движете.
  • Намерете си хоби – дали ще плетете или ще рисувате все едно, важното е ръцете ви да са заети. Това е особено важен момент при хора отказали цигарите. Те често ги заместват с храна поради навика на ръцете и затова напълняват.
  • Не яжте късно вечер – опитайте се да не ядете най-малко 2 часа преди лягане.
  • Слушайте тялото си – то ще ви каже, кога сте сити или гладни.
  • Увеличете приема на влакна – изберете пълнозърнестия хляб.
  • Прочистване и детоксикация – това може да е най-важното. Отървете тялото си от вредните токсини и химикали, които не допускат то да функционира нормално. Може да погледнете – „Тибетска диета“.

Прочистването е важна част от дългосрочния успех за отслабването. Телата ни съдържат инсектициди, пестициди, олово, както и десетки други вредни вещества. Тези химикали блокират вътрешните ни органи и телата ни в отговор като покриват на тези химикали със слоеве от мастна тъкан. Един от начините да се прочисти организма ви от вредни примеси е с помощта на Акаи Бери. Този плод е хранителна електростанция и ще помогне на тялото ви да работи нормално, така че да може да се бори с различните заболявания и да си изгради силен имунитет. Също така Акаи Бери позволява на тялото да гори повече калории и мазнини за по-кратко време. Акаи Бери е много полезен за здравето, включително и за повишаване на обмяната на веществата.

Оценка
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta