Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Хербалайф програми и продукти

HerbalifeПрограмите и продуктите на Хербалайф – сигурно сте ги чували по един или друг повод, а сега накратко ще ви запознаем с компанията и дейността й. Създадена е през 1980 година, в Америка. Дело е на Марк Хюз, който започва да произвежда и продава продукти за регулиране на теглото заради лична драма, оказла се повратна в живота му. Днес компанията има представителства в стотици страни по света и е разширила значително гамата от продукти, които предлага, като запазва фокуса върху хранителните добавки за отслабване. Всички те са разработени на базата на природни продукти и билки, както става ясно от името й.

Не е тайна за никого, че доброто здраве и желания външен вид се постигат с правилно хранене – и колко малко внимание обръщаме на това, което даваме на организма си. Да, избираме апетитно изглеждащата вкусна храна! А до колко тя е полезна и дава ли на тялото ни това, от което се нуждаем? Защо ядем колкото си искаме и каквото си искаме и не се чувстваме добре? Защо качваме килограми, пием лекарства и боледуваме?

Отговора е, че не сме наясно какво точно се съдържа в храните и още по-важно – не сме наясно какво въобще се случва след като попадне в тялото ни.
Знаем, че отива в стомаха, смила се, усвоява се и отпадъците си заминават по пътя. Но знаем ли, че реално съвсем малка част от веществата се усвояват? С неправилно хранене има опасност да сме увредили хранително-чревния си тракт и той вече не функционира както трябва…

И сега и да се лишаваме от храна или да ядем каквото ни препоръча този или онзи, след като организма не може да извлече полезното от нея, реално ползата е нулева. Трябва да обърнем внимание на състоянието на тялото си, да му помогнем да оздравее и наистина храната да стане негово гориво, а не нещо, което само преминава през него влошаваики състоянието му. Храненето не е само поглъщане на храната! Процесите, които протичат след това са много по-сложни и зависят от много фактори. Нужна ни е изцяло нова, революционна програма, която да ни научи да ценим храната и да уважаваме тялото си. А какво по-добро от програма, която е на базата на природни продукти.

Хербалайф лекува причините за глада

Хербалайф подпомага храненето на клетъчно ниво, което го различава от многобройните продукти за отслабване, чието действие е да подтискат глада. Програмата на Хербалайф лекува причините за глада, като помага на тялото да започне да усвоява много по-пълноценно поетата храна и напитки. Основната й задача е да достави на организма необходимите микроелементи, нужни за първоначалното разграждане на хранителните вещества. По принцип тези елементи трябва да присъстват в храната, която поемаме, но в съвременния свят за жалост не е така, поради обработката, преноса на дълги разстояния, ненавременната им консумация и други причини.

Благодарение на клетъчната програма на Хербалайф храната е наистина храна и всички полезни вещества от нея се усвояват, което от своя страна засища организма ни така, че не ни кара половин час след ядене пак да търсим панически храна. Това пък води до едно нормално тегло и намаляне на теглото при прекалено такова. Програмата обаче позволява без усилия да запазите резултатите, които сте постигнали, защото тялото работи нормално и не е принудено да спазва диети и да е подложено на лишения. Интересното е, че продуктите на Хербалайф ви помагат и да напълнеете, ако сте прекалено слаби и организма ви има нужда от мазнини. Т.е. тя действа точно там, където е необходимо.

Реално програмата е по-скоро лечение и честно казано много голяма част от населението имат нужда от него. Това е така, защото при почти 100% от хората независимо как се хранят, храната не се усвоява пълноценно. Липсват множество протеини, витамини, минерални вещества, микроелементи.
Отначало продуктите на Хербалайф, които ще ви препоръча консултанта ще прочистят стомашно-чревния тракт от натрупаните токсини и отлагания. След това ще му помогнат да окрепне, да заздравее, да започне да върши дейността си с пълна сила. Не очаквайте мигновен и магичен ефект! Просто няма начин! За да се излекува организма ви трябва време – както е било необходимо време да се разболее и да достигне до това състояние. Постепенно ще се повиши тонуса Ви, настоението Ви ще се подобри, ще се радвате  повече на живота!

Килограмите може и да не мърдат, но със сигурност ще се чувствате по-добре. Необходим ви е поне месец, за да са видими промените в тялото Ви. Организма все още обаче се нуждае от лечение и помощ. Предлагат се и продукти за по-дълготрайна употреба, които ви помагат да водите здравословен начин на живот…

Хербалайф програми и продукти
4 (80%) 5 votes
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta