Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Как Лили отслабна 35 килограма част 2

как Лили отслабна с 35 килограмаЛили започна да се рови в Интернет за диети и искаше да влезе във форма веднага. Сещате се, че това беше само илюзия и търговски трик, който продава хапчета и мазила за отслабване. Все пак опита една-две модерни строги диети, свали няколко килограма, но беше нещастна. И тя не си обясняваше причината. Имаше мъж, с който се разбираше, дете, което обожаваше, уютен дом и добри приятели, родители й бяха здрави, но нещо не достигаше.

Зимните месеци бяха много тягостни. Трябваше да се грижи за детето си, разходките бяха сведени до минимум, спря да излиза с приятелките си и се затвори в собственият си свят. Спря да се радва на усмивките на малчугана и на вниманието на мъжа й.

Мислеше си, че той е с нея от съжаление, все пак беше красив мъж, а тя след като установи, че с тези псевдо диетични режими няма да стане, реши да се порови по-надълбоко.
Започна да се интересува как всъщност се случва отслабването. Кои механизми се задействат, когато спре да се храни и какво друго може да направи.

В много материали прочете, че само с едно хапче на ден може да стане фиданка за скромна двуцифрена сума. Тя, скептик по природа, нямало как да повярва на това. Ами тогава защо има толкова пълни и нещастни хора по света?

В други статии прочете за важността от спортуване. Че тя не се спираше по цял ден, а вечер се чувстваше изтощена, това нима не стига. Нямаше как да посещава фитнес зала, мъжът й по цял ден беше на работа, а и мислеше, че няма да има сила за това.

Повратната точка

Един ден случайно попадна на клипчета, в които се показваха упражнения, които може да се правят вкъщи. И реши да опита. В началото й беше много трудно, изморяваше се още на разгряването, а на следващия ден едва стана от мускулната треска. Цял ден ходеше като робот, но беше много щастлива. Беше отделила 20 минути за себе си.

След една много ентусиазирана седмица се появил непредвиден проблем – детето вдигнало температура. Прегледи, лекарства, грижи, спортуването било забравено за момента. Храненето пак започнало да става, както преди и чувството за неудовлетвореност се завърнало.

За щастие настинката отминала бързо, но Лили някак нямала особено желание да се занимава с тренировки. Въпреки това продължила да чете и да се интересува от правилното хранене. Не било чак толкова трудно. Минало известно време и ежедневието започнало да влиза в ритъм. След като детето заспяло, тя тихо, в другата стая започнала да прави упражнения и с леки прекъсвания и подновявания и нагласено към нейният начин на живот меню, успяла да отслабне с 35 килограма.

Лили отново се чувствала секси и желана, това личало по погледа на нейния съпруг. И макар да разбрала, че лесни пътища няма и всичко трябва да бъде осъзнато и почувствано, за да бъде оценено, тя била много щастлива, чувствала се пълноценна и в  хармония със себе си.

Как Лили отслабна 35 килограма част 2
3.64 (72.73%) 22 votes
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂
1 Comment
  1. Браво на теб !!! И мерси, сега съм много по мотивирана да започна и аз със стълбището и малко упражнения. Все пак и бебчо спи и ще успея да намеря малко време и за себе си 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta