Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Как Лили отслабна 35 килограма

как Лили отслабна с 35 килограмаЛили беше едно слабо и красиво момиче, но когато беше на 17 години. След като стана на 27 г. тя реши, че е срещнала правилният мъж и е време да създаде семейство. Не закъсня появата и на детенцето им. В следствие на бременността Лили напълня с 35 килограма, които не виждаше, защото смяташе, че коремчето ѝ тежи. След раждането веднага отслабна с 9 кг. и се успокои, че наистина е било коремчето. После грижи за бебето, тичане насам-натам, междувременно завърши бакалавърската си степен по икономика и беше много доволна, че всичко върви, както трябва.

Живееха на 5-тия етаж в жилищен блок и сутрин с детето излизаха на разходка, слизането по стълбите беше голямо изпитание, но асансьорът често не работеше, а и беше голяма фобия за Лили Затова тя предпочиташе, когато ѝ потрябва нещо, да остави бебето при приятелките си, с които пиеха кафе и да изтича по стълбите. В началото беше бързо ходене, но с времето ги пробягваше неусетно. Така се още 10 кг се стопиха, а тялото ѝ стана много привлекателно.

Радвайки се, че нищо не ѝ се лепи, както е било и в тийнейджърските ѝ години, Лили хапваше смело и не се ограничаваше с нищо.
 Но, това което не беше преценила е идващата зима. Разходките се разредиха и бяха много кратки, качването и слизането по стълбите ставало все по-рядко и все по-бавно.

Някак си не беше усетила как се е променило тялото ѝ. Удобните широки дрехи не ѝ показваха, че е качила няколко килограма. Не обичаше да се разкарва насам-натам след баня и бързаше да се вмъкне в топлата пижама.

След всички зимни празници, гарнирани с обилно количество сладкиши и тестени вкусотии, пролетта отрезви Лили Когато извади любимите си дънки и бежовия си тренч, изведнъж получи плесница от отражението в огледалото. Тя не можеше да диша в дрехите си. Бързайки да излезе, нямаше много време да му мисли и обу еластичен клин и дълга блуза. През целият ден, обаче не спря да мисли за тъжното същество в огледалото.

Семейството ѝ я обичаше и приемаше дори по-пухкава, но самата тя не можеше да се помири със себе си.
Да, не беше идеална, не се и стремеше да бъде, но не искаше да се превърне онези майки с мазните коси и лекета по размъкнатите дрехи, на които гледаше с недоумение. Че как нямат 15 минути на ден за себе си. Е, сега разбра как.

Това да се грижиш за отрочето е огромна отговорност, която изисква страшно много внимание и време. Все пак, когато се отвори някакъв прозорец от време, единственото нещо в мислите ѝ  беше да се свие в леглото и да подремне. Отлагането „утре ще се погрижа за маникюра, педикюра, епилацията и ще отида на фризьор“, стана многократно.

Един ден, случайно на улицата срещна свои стари съученички. Те изглеждаха сякаш са излезли от корицата на някое списание. Слаби, с хубави дрехи /от километри личеше, че са скъпи/, дълги прави коси и безупречен грим и маникюр. Размениха няколко бързи думи, но Лили се оправда с детето и побърза да се прибере. След това плака, плака дълго.

Тя знаеше, че е безсмислено, че те не са виновни за нейната фигура и тегло. Те нямаха деца, нямаха толкова отговорности, но какво от това.

Ето тази среща беше повратна в живота ѝ – Как Лили отслабна 35 кг част 2

 

Как Лили отслабна 35 килограма
2.75 (55%) 12 votes
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta