Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Историята на Поли, която отслабна с 16 килограма

YouTube Preview Image

Ето я и моята история :

След дълго и трудно лечение с медикаменти, напълнях много. На бала си тежах 78 кг, но въпреки това изглеждах много добре – и в това беше най – големият ми проблем. Въпреки килограмите които за моят ръст бяха прекалено много аз никога не съм страдала от липса на самочувствие и така варирах в теглото си си вече 8 години.

Но един ден си казах стига, просто ми омръзна, писна ми да бъда дебела!
Исках да нося къси поли, роклички, исках да имам енергия ,исках да променя живота си – да живея живота си на 100%. И така започнах моята 90 дневна диета, преди това съм правила няколко опита с нея, но след като сваля 2 – 3 килограма и отново се отказвах. Но този път реших, и това ми стана като начин на живот.

Моят режим

В началото изпитвах големи трудности защото аз много обичам да ям месо, това ми е такава страст дори сладкото не ми е толкова по вкуса. Но мисълта която ме крепеше беше че съм само на три дни от любимата си храна , това ми е любимото в 90 дневната диета. И всъщност аз ядях и отслабвах, хората ми казваха : Не си ли на диета? Да на диета съм, но тази е по-специална. Всички си мислят че трябва да креташ на 2 ябълки за ден и така се отслабва, не се учудвам и аз мислех така.

Трудностите, които срещах

Трудно ми беше наистина, в един момент се чудиш какво да ядеш днес, трябва да си приготвиш храна за следващия ден, а пък днес си само на плодове то ти мирише вкусничко направо ужас, но се справих. Най – трудно ми беше когато трябваше да ям плодовете, през последните 8 години от живота си не знам дали съм изяла и 5 килограма плодове. Остъргваха ми стомаха, непрекъснато бях гладна, а сега обичам този ден ( не ми е любимия, но все пак). Дори в 90 дена на почивката не спрях да ям плодове и съм си правила един разтоварващ ден, отразяваше ми се много добре, а и плодовете ме захранват с нужната захар за организма ми, без да е нужно да се тъпча с шоколад. За водния ден нямам абсолютно никакви оплаквания, имам чувството дори, че си е някак естествено да бъде такъв ден, не усещам никаква нужда от храна, което да си призная ми беше много странно. Изкарала съм си всички водни дни без усилие.

Резултатът

Отслабнах 16 килограма, започнах да спортувам, отказах цигарите!
Тялото ми се промени страшно много, мои познати ме срещаха по улиците и не можеха да повярват че съм аз. Всички ми казваха че съм се свършила.Чувствам се страхотно! Тази диета ми даде всичко което поисках, имам толкова много енергия, дори сега се ядосвам сама на себе си защо съм чакала толкова дълго време да променя живота си, но за всяко нещо си има време и причина.

Продължавам напред 🙂

В момента правя за втори път диетата, килограмите ми за сваляне не са много, но пък става по-трудно. Отслабнала съм с 3 килограма за сега, но пък за сметка на това съм намалила страшно много в обиколките си, което е още по – важно. Нямам намерение да се отказвам, дори и да не постигна желаното тегло което съм решила, ще я направя и трети път. Разбрах че не е трудно, когато човек иска да постигне нещо и полага усилия за него нещата се случват. Така и аз постигнах това благодарение на 90 дневната диета. Много съм благодарна за това и искам да споделя на всички хора които имат проблем с килограмите да опитат и сами ще видят резултата.

predi-sled-sait

Историята на Поли, която отслабна с 16 килограма
3.7 (73.91%) 23 votes
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta