Портал за диети, отслабване, диета, упражнения, рецепти, здраве
Телефон за връзка: 0889 973 002

Историята на Ива и как тя отслабна с 48 кг

Да свалиш 48 килограма от теглото си вече не е само мечта за Ива от София. И ако преди тя е тежала 105 кг, то днес може да се похвали със своите 57 кг. Опитът на Ива ни показва, че когато човек се чувства комфортно в тялото си ежедневието му е различно, защото се променят тонусът и настроението му, и не на последно място, защото може да му спести редица заболявания. Тя споделя, че преди да свали излишните си килограми се усеща тромава и лесно се задъхва, но не само:

Имах чувството, че всички ме гледат мен и ми се присмиват. Чувствах се грозна, чувствах се непълноценна.

Преди да види резултата в огледалото всеки от нас трябва да вземе решението за промяната. Но зад решението винаги се крие нещо по-силно –

predi-otslabvaneМотивът

Питате ли се как ива отслабна с 48 килограма? Това, което я кара да се замисли за намаляване на теглото й е възможното влошаване на здравословното й състояние. Но най-вече как това би се отразило на двете й деца. Известно е, че наднорменото тегло може да повлияе за появата или влошаването на редица болести.

Добрият пример

Отговорността към начина, по който се храним показва отговорност към самите нас, но за всеки родител това е и пример, който децата му ще следват. Разбира се възможно е резултатът от него да повлияе и на тяхното здраве. Това е и силата, която се крие зад успеха на Ива, както тя казва: „Как да накарам децата си да ядат броколи, докато аз ям чипс?“

Индивидуална 90 дневна диета

istoria-otslabvaneЛутането от диета към диета и вечното гладуване е уморително. В много случаи разочарованието след поредния неуспех ни отказва от целта. Да попаднеш на подходящата диета за теб понякога е въпрос на късмет. Когато  не искате да оставяте отслабването си на късмета, може да се обърнете към специалист. Това прави Ива, когато вижда завидно променената фигура на своя приятелка, постигнала промяната с 90 дневна диета. Въпреки очевидното тя остава скептична и се обръща към специалист. Така си записва час и получава индивидуална 90 дневна диета от консултантите на Dietata.com. Режимът е съобразен с любимите и продукти и включва такова количество храна: „…, което ми стигаше, защото бе изчислено, спрямо моите нужди и килограми.“ Не на последно място като ефект от диетата за Ива идват и навиците за здравословно хранене.

Успехът

не закъснява. Сега Ива определя себе си като щастлив, енергичен и пълноценен човек. Това е нейната история, в която убедително личат волята, постоянството, желанието и резултатът й. И нека завършим с един цитат от Ива:

Искам да кажа на всички хора да имат воля, постоянство и желание и ще постигнат резултата, който аз успях да постигна 🙂

* Резултатите при всеки човек са различни и екипа на Dietata.com не може да се ангажира с точна прогноза за Вашия резултат. Всеки човек е индивидуален и резултатите могат да варират.

Вземи индивидуална диета >>
Историята на Ива и как тя отслабна с 48 кг
4.17 (83.45%) 29 votes
The following two tabs change content below.

Ivelina Popova

Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Ще се радвам да оставите оценката си статията след като я прочетете 🙂

Вашият коментар


Успешни истории

* Всеки човек е индивидуален и резултатите от успешните истории могат да варират. Dietata.com не се ангажира с конкретен резултат.
individualna 90 dnevna dieta